Selecteer een pagina

We leven in een uitdagende tijd. Tenminste zo ervaar ik dat. Ik word op veel manieren getriggerd in deze afgelopen Corona-periode. Veel innerlijk werk aan de winkel. Want ik geloof in ‘zo binnen zo buiten’. Datgene in de buitenwereld wat je triggert, raakt of bezighoudt, heeft je altijd wat te vertellen over jouw eigen pijn of angst. Afijn. Ik ben er dus best druk mee geweest in 2020 en nog steeds wordt er regelmatig wat geraakt. Maar er kwam langzaam steeds meer ruimte voor wat anders en nieuwe ideeën kregen vorm.

Samen met Elise de Bres ben ik sinds begin dit jaar – tussen de bedrijven van al het andere door – bezig om vorm en inhoud te geven aan een nieuw concept: LichtVeld. LichtVeld.nl is (wordt) dé marktplaats voor zelfontwikkeling en bewustzijnsgroei. Bezoekers vinden op ons platform inspiratie en kunnen zich oriënteren op wat er in Nederland te doen, te ervaren en te vinden is op het gebied van zelfontwikkeling, bewustwording en spiritualiteit. Kortom: een handige zoekmachine, een overzichtelijke agenda, een inspirerend magazine en uitgelichte activiteiten, producten en diensten.

Voor iedereen die lichter wil leven.

Het is (en blijft waarschijnlijk) een bijzondere tijd. Zoals Jan Rotmans ooit zei: het is geen tijdperk van verandering maar een veranderend tijdperk. Er is veel onzekerheid, maar een ding is zeker: ons bewustzijn groeit. Met vallen en opstaan en horten en stoten worden we steeds bewuster. Door dit groeiend bewustzijn zal de behoefte aan coaching, teaching, ervaring, inspiratie, verbinding en inzichten ook alleen maar groter en groter worden. Met LichtVeld willen wij onze bijdrage leveren door het groeiende ‘leger’ van LichtMakers (aanbieders op het gebied van bewustzijn) in het licht te zetten én alle zoekers bij te schijnen in de zoektocht naar een lichter leven.

Zoals Nikos Frangiskatos zo mooi in een gedicht heeft verwoord:

Voor het mens zijn
Voor de verbinding
Voor de herkenning
Voor de bekrachtiging
Voor de bewustwording
Voor de verandering
Licht vindt licht

Aan het einde van de zomer gaat LichtVeld.nl live, maar je kunt ons nu vast volgen via Instagram, Facebook en Linkedin (LichtVeld.nl). Ben jij een LichtMaker en wil je op ons platform staan? Laat het me weten!