Selecteer een pagina

Op hartstocht – natuurcoaching


Loop jij rond met hartenroerselen waar je wel eens wat meer ruimte aan zou willen geven? Ben je opzoek naar richting of antwoorden? Je hart weet de weg en vertelt (fluistert) je de antwoorden. Je hoeft je hart alleen maar te openen en stil te worden… En waar lukt dat beter dan in de natuur. Daarom bied ik een
‘1 op 1 hartstocht’ voor iedereen die zijn hart wil laten spreken. Vind in jouw hart – al wandelend in de natuur – antwoorden, stilte, liefde, rust en verbinding.

Buiten in de natuur zijn vergroot je bewustzijn, brengt je als vanzelf terug naar je ware natuur, naar je essentie. We gaan samen naar buiten  en maken een innerlijke reis, naar binnen.

We gebruiken de omgeving, de natuur als spiegel van onszelf. Van buiten naar binnen. We volgen de natuurlijk beweging en stemmen af op dat wat er is.

Wil jij ook ervaren hoe de antwoorden in jezelf te vinden zijn? Ik loop graag een eindje met jou op en help je hier graag bij. Samen op hartstocht. Met een concrete vraag of situatie die je hart ‘beroert’ maar niet duidelijk (genoeg) voor je is. Of gewoon omdat je behoefte hebt aan meer rust en verbinding.

 

Duur: ± 2 uur

Kosten: € 144,- (ex btw)

Op hartstocht – natuur reflectiedag

We beginnen dan op tijd in de ochtend met koffie/ thee in mijn boshuisje in Putten. Jij kunt dan je hartenroerselen met me delen en ik maak je wegwijs in het huisje dat je later alleen tot je beschikking hebt.

Daarna gaan we (zo’n 1,5 uur) naar buiten en laten we ‘de natuur’ jou helpen om je hart te openen en antwoorden te krijgen. De lucht, de aarde, de planten en dieren geven je altijd richting en antwoorden! We ronden jouw hartstocht samen weer af in het boshuisje.

Als je wilt mag je de rest van de dag (zonder mij) in het boshuisje blijven en reflecteren, schrijven, lezen, dromen of wat voor jou nodig is. In het huisje vind je o.a. een relaxte stoel, een grote keukentafel, een fijne bank en een boekenkast vol inspirerende boeken. Er is ook een fijne douche en een bed voor een dutje. En een heerlijk tuintje met een kleine buitensauna om diep te ontspannen. Kortom, het huisje is eenvoudig maar compleet en fijn! Inclusief onbeperkt koffie/ thee. Maaltijden mag jezelf meenemen en evt. bereiden in het keukentje.

Meerprijs: € 56,- (ex btw)

Interesse?

Stuur een email naar ophartstocht@gmail.com. Je bent meer dan welkom!