Selecteer een pagina

Ze zeggen alle begin is moeilijk. Nou vandaag voor mij niet. Mijn eerste hardlooptraining sinds lange tijd! Het was genieten! 🍀

Nadat ik 2 jaar geleden rond deze dag mijn bed weer uitkroop na 2 weken goed ziek (wat vermoedelijk COVID19 was maar testen nog niet mogelijk) begon een periode waarin niks vanzelf ging. Weinig energie, veel zorgen, onmacht, frustratie, niet begrepen. COVID-19 zat letterlijk en figuurlijk in mijn systeem. Fysiek, maar vooral mentaal en emotioneel een uitdagende tijd. Het voelde als tegen de stroom in schreef ik al eerder. 

Waar ik met de jaarwisseling al aan voelde dat 2022 een ander jaar zou worden, is dat nu echt zo voelbaar. Met de komst van de lente kroop ik langzaam uit mijn berenhol, schudde ik mijn oude vacht af, mijn oude ballast liet ik achter en huppel ik het nieuwe frisse tegemoet! 

Vandaag letterlijk door mijn eerste training voor de 5 km weer te lopen. Genoten ! 

Een nieuwe lente breekt aan. Op zoveel fronten. Dwars door de zwaarte in de wereld heen. Ik voel me licht en deel mijn licht waar ik kan ✨.  Bijvoorbeeld via ons platform LichtVeld.nl. Een platform dat als missie heeft de lichtkracht in de wereld te versterken. Zodat LichtZoekers makkelijker hun weg vinden. Na een periode waarin ook de energie voor en rondom dit platform tot stilstand kwam, is hier ook weer volop stroming. Wordt binnenkort vervolgd. Nu weer naar buiten!