Selecteer een pagina

Vrijdagochtend was de eerste Hearts Business Talk op onze locatie Seats2meet Amersfoort CS. Een mooie aanleiding om te delen hoe dit ‘concept’ is geboren, want dat verhaal is het delen waard. Het is echt een mooi voorbeeld van hoe het volgen van je hart kan leiden tot bijvoorbeeld een mooie nieuwe samenwerking.

Op een namiddag in het najaar stuurde Petra Brussen – we kenden elkaar nog helemaal niet – mij een persoonlijk bericht via Facebook. Petra had een post over een door mij georganiseerd festival over persoonlijke ontwikkeling langs zien komen. Ze begon haar bericht met: “Met grote blijdschap en interesse zag ik je nieuwe festival.” Ze vertelde vervolgens iets over haar zelf en besloot haar bericht met: ”Ik dacht dat er voldoende raakvlakken zijn om via deze weg contact te hebben.

Ik was verrast en nieuwsgierig en nodigde haar uit voor een kop koffie bij Seats2meet in Amersfoort. Tijdens onze eerste ontmoeting vertelde Petra enigszins verontschuldigend dat ze dit soort berichtjes eigenlijk nooit stuurt, maar er was iets (in mij of mijn Facebook bericht) dat haar triggerde.

Onze eerste ontmoeting was bijzonder. We deelden gelijk veel, ‘verstonden’ elkaar direct, het was vertrouwd en we voelden allebei dat er iets in de lucht hing voor ons samen. Maar we konden het die dag nog niet concreet maken. We lieten wel wat proefballonnetjes bij elkaar op, maar kwamen niet echt verder die ochtend. We namen afscheid in de verwachting dat het vanzelf wel duidelijk zou worden en we elkaar dan weer op zouden zoeken.

Uiteindelijk gingen daar zo’n drie maanden overheen en zochten we elkaar (op mijn initiatief dit keer) weer op. Vooraf wist ik eigenlijk niet precies waarom, maar ik voelde een behoefte om weer af te spreken. Tijdens deze tweede ontmoeting was de tijd blijkbaar rijp, want er ontstonden opeens zoveel ideeën waaronder de eerste contouren voor de Hearts Business Talks bij Seats2meet Amersfoort CS! Verguld en vervuld reed ik naar huis! Veel viel voor mij op z’n plek. Mijn verlangen om meer van betekenis te zijn in mijn leven én ondernemerschap, mijn ambitie om van Seats2meet Amersfoort CS dé ontmoetingslocatie voor bewuste ondernemers te maken en mijn zoektocht naar een vorm om verbinding met het hart (én de verbinding met gelijkgestemden) een structurele plek te geven in mijn leven.

Met Petra aan mijn zij kon ik mijn verlangens opeens heel snel concreet maken. En zij de hare. Petra zocht een laagdrempelige plek en nieuwe netwerken om haar zielsmissie verder (het laten opstaan van meer dan 1000.000 Heartsleaders) te realiseren.

Afgelopen vrijdag was dus de eerste Hearts Business Talk. Een wekelijks shot inspiratie, rust, support, verbinding voor het HART. Vooralsnog ‘draagt’ Petra de Hearts Business Talks. Ik faciliteer, organiseer, communiceer nu vooral rondom de Hearts Business Talks. De komende tijd kijken we wat er verder ontstaat. Voorlopig draai ik lekker de vrijdagochtenden mee en kijk waar en hoe ik tijdens de bijeenkomsten van waarde kan zijn. En… er zijn inmiddels al weer andere ideeën die we aan vormgeven zijn :). Wordt vervolgd.

De eerste Hearts Business Talk van vrijdag smaakt naar veel meer in ieder geval! Mooie mensen bij elkaar, diepe inzichten, verwarmende ontmoetingen, nieuwe kennis… allemaal over en rondom het HART en Hearts Leadership. Hoe creëer je een waardevolle business via je hart?

Ik kijk erg uit naar alle volgende Hearts Business Talks en aanverwante activiteiten die zeer waarschijnlijk gaan volgen! Keep you posted!

Ps. Interesse om een keer een Hearts Business Talk bij te wonen? Kijk op www.heartsbusinesstalks.com voor data en het reserveren van een plekje!