Selecteer een pagina

Al bijna 10 jaar bouw ik samen met mijn compagnon (en een heel leger fantastische mensen door de tijd heen) aan Seats2meet Amersfoort. Na jaren van hard werken, allerlei vormen van leergeld betalen en meer van die typische dingen die horen bij de eerste jaren van een onderneming – overigens had ik hier geen dag van willen missen – begon er vorig jaar wat rust te komen en kregen we onze zaakjes steeds beter op orde.

In plaats van daarvan te genieten, begon ik wat onrustig te worden. Het gevoel van ‘alles al een keer meegemaakt hebben’, het missen van echte uitdagingen (hoe lekker tegelijk ook) en het verlangen meer van waarde te willen zijn, stak de kop op. Het reilen en zeilen op de locaties was zo stiekempjes aan grotendeels overgenomen door onze servicemanagers en er bleef steeds minder over waar ik me tegenaan hoefde te bemoeien. Heerlijk en een luxeprobleem natuurlijk!

Het afgelopen jaar speelde de vraag dus door mijn hoofd wat mijn volgende stap zou zijn? Hoe vond ik iets wat me meer voldoening, zingeving en uitdaging zou geven? Er kwam van alles langs. Uiteraard (voor wie me al langer kennen) op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Daar waar mijn hart naar uitgaat.

Het Enneagram, Creatrix, familieopstellingen, de cyclus van de maan, de Kracht van Acht, money mindset… Sommigen van deze onderwerpen bleven wat langer interessant dan anderen, maar vroeg of laat verloren ze hun aantrekking. Begrijp me niet verkeerd, stuk voor stuk vind ik genoemde thema’s of methodes machtig interessant en waardevol voor persoonlijke ontwikkeling. Sterker nog een groot deel daarvan gebruik ik nog steeds intensief op mijn hartstocht naar meer bewustzijn en groei. Maar het bleken niet míjn thema’s om verder de wereld in te brengen. Tenminste niet op grote schaal.

Begin dit jaar veranderde er van alles binnen Seats2meet Amersfoort. Door ziekte en zwangerschap van onze twee vaste servicemanagers, het sluiten van onze locatie Meet & Discover! én de uitbreiding van Seats2meet Amersfoort CS was er weer genoeg te beleven en kon ik lekker aan de bak. Lekker! Dat merkte ik al snel. Het deed me goed om weer van waarde te kunnen zijn en het verschil te kunnen maken. En opnieuw te bouwen met een nieuw (tijdelijk) team en aan de nieuwe etage.

Het vuurtje in mij werd weer aangewakkerd. En dat vuurtje laait sinds kort weer echt op! De extra verdieping die we per 1 februari gehuurd hebben, geeft niet alleen extra fysieke ruimte voor nieuwe zalen en dus kansen voor extra groei. Het gaf mijn compagnon en mij ook figuurlijk ruimte om nog meer ons eigen hart in de locatie te brengen. We hebben in korte tijd een supergaaf concept ontwikkeld dat we momenteel helemaal aan het uitwerken en creëren zijn: Het Speel-Veld.

Het Speel-Veld wordt een unieke ruimte waar alles gericht is om de energie van de individuen en daarmee de hele groep positief te veranderen. Einstein zei het al in 1915: alles is energie. Wij geloven op ons beurt ook: wie zoekt naar antwoorden en oplossingen, vindt ze in verandering van energie. Onze nieuwe ruimte ‘Speel-Veld’ gaat hier ook maximaal aan bijdragen!

In het Speel-Veld word je door licht, geluid, inrichting, materialen en sfeer als vanzelf ‘aangezet’ om anders te doen, denken en voelen. Versnel, vertraag, vernieuw, verbind, vertrouw en verwonder en kom zo in het Speel-Veld versneld tot oplossingen, inzichten of nieuwe richtingen. 

Hoe gaaf?!?

Kortom, ondanks dat ik de afgelopen acht jaar echt met veel passie, gedrevenheid en plezier heb gebouwd aan Seatsmeet Amersfoort voelt het alsof ik mijn hart en ziel er nu ook écht in kwijt kan met het Speel-Veld  en dat voelt zo goed! Het geeft rust en tegelijkertijd kriebels. Want het voelt dat het Speel-Veld het begin is van nog veel meer moois!

Ondertussen hosten we trouwens ook steeds meer evenementen waar mijn hart sneller van gaat kloppen: Permanent Beta dagen, het Live your Dream festival en last buit not least alle activiteiten van Vibe. Gaaf dat ook deze partijen/ samenwerkingspartners kiezen voor onze locatie voor hun hartzaken!

Op de hoogte blijven van alle ‘hartzaken’ in Seats2meet Amersfoort CS? En zéker ook over het Speel-Veld dat we in juni 2019 hopen te presenteren? Op Linkedin geef ik regelmatig updates. Wil je nu al meer weten?   Zoek me gerust op!

Tianne