Selecteer een pagina

We leven in een uitdagende tijd. Daar zijn we het allemaal wel over eens. Intens ook. Tenminste dat vind ik. Ik word op veel manieren getriggerd in deze Corona-crisis. Veel innerlijk werk aan de winkel. Want ik geloof in ‘zo binnen zo buiten’. Datgene in de buitenwereld wat je triggert, raakt of bezighoudt, heeft je altijd wat te vertellen over jouw eigen pijn of angst. 

Afijn. Ik ben er dus best druk mee geweest in 2020 en nog steeds wordt er regelmatig wat geraakt. Maar er kwam langzaam steeds meer ruimte voor wat anders.

Zoals bekend ben ik eigenaar van Seats2meet Amersfoort CS en die ligt (met als uitzondering van de maanden september en deel van oktober) volledig stil sinds maart. De schulden lopen op en het gebrek aan perspectief zorgen voor een hele onzekere zware periode. 

Maar het positieve is dat deze ‘stilstand’ ook ruimte gaf – uiteindelijk – voor iets nieuws. Mijn delen via deze blog over ‘op hartstocht zijn’ heeft een prachtig vervolg gekregen: een online programma Op Hartstocht. Dit programma – dat ik met nog negen andere HartWijzers maakte – is een ontdekkingstocht voor mensen die meer vanuit hun hart willen leven. Het creëren (en organiseren) gaf me al zoveel energie! 

Daarnaast startte ik een podcast over datzelfde thema. Het eerste idee was om alleen de negen HartWijzers te interviewen maar deze eerste ervaring met het opnemen van podcasts smaakt naar meer. Prachtig om van anderen te horen hoe zij ‘leven vanuit het hart’. Ook van deze gesprekken lichte mijn hart op. Hier ga ik dus zeker mee door. 

Tot slot heb ik deze week ook de mogelijkheid voor 1 op 1 coaching ‘live’ gezet op mijn website. Samen een ochtend op hartstocht gaan om in de natuur. In de stilte en in de natuur opzoek naar de antwoorden van de hartenroerselen van dat moment. 

Kortom, mijn hartstocht heeft de afgelopen maanden een extra dimensie gekregen en ik word daar ongelooflijk blij van! Dankbaar dat dit zo is gaan stromen in deze lastige tijd. 

De onzekerheid rondom Seats2meet blijft weliswaar onverminderd groot en dat is heel lastig en zorgelijk. Het kost veel energie en maakt soms ook verdrietig. Maar gelukkig geven de nieuwe ‘hartstocht-activiteiten’ hieraan een heel fijn tegenwicht.

Hartegroet,
Tianne

.

.