Leven vanuit je hart

Dat is niet altijd makkelijk. En klinkt misschien ook wel heel abstract voor je. Het is ook niet iets wat je in één dag leert.

Ik geloof dat we hier op aarde zijn om te leren leven vanuit ons hart. Stapje voor stapje. We zoeken de oorzaak hoe we ons voelen vaak buiten onszelf. Maar als je leert in je hart te kijken, je hart te voelen, vind je antwoorden en voel je je eigen kracht. Luisteren naar je hart zal je leren wie je bent, zal je vervullen met zelfvertrouwen, met liefde voor je Zelf en het wonder dat leven heet. Luisteren naar je hart brengt je innerlijke rust en leiding.

Wil jij ook de reis van je hoofd naar je hart maken? 

Dan is mijn online programma Op Hartstocht een mooi startpunt! Ik heb negen prachtige mensen samengebracht. Stuk voor stuk prachtige HartWijzers die vol liefde en passie delen wat zij jou kunnen bieden op jouw hartstocht.

Het online programma (11 weken) is een laagdrempelige verkenningstocht om te onderzoeken wat jou in deze fase van je leven zou kunnen helpen om meer vanuit je hart te gaan leven. In het programma maak je kennis met o.a. yoga, meditatie, energie, soundhealing, adem, de kracht van kou, opstellingen, lichaamswerk, je innerlijke wereld, je zielswereld en ballast loslaten. Korte lessen en opdrachten dompelen je echt even onder in het thema zodat je kunt ervaren of het wat voor je is op jouw persoonlijke reis van je hoofd naar je hart.

We starten op 12 april met de eerste groep. Je kunt het programma op je eigen tijd (en tempo doen). Als je het fijn vindt, kun je ook lid worden van de besloten Facebook-groep waar je gedurende de ‘reis’ je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen. Ik doe regelmatig een live Q&A.

Zie voor meer informatie www.dehartschool.nl